Tag Archives: Celcom

Promosi Celcom menipu Part 3

Saya dah ceritakan 2 part promosi celcom menipu. Itu semua pengalaman saya. Kali ini saya akan ceritakan pengalaman orang lain pula tentang promosi celcom menipu. Saya harap, setiap post berkaitan promosi celcom menipu ni dapat di jadikan pengajarang bagi semua orang di Malaysia.

Kedua-dua part tentang promosi celcom tu lebih kepada promosi oleh ejen celcom di tepi jalan atau di gerai-gerai celcom. [...]

Promosi Celcom menipu Part 2

Saya ada kongsikan tentang promosi celcom yang banyak menipu sebelum ni. Menipu bukan ciri-ciri lelaki kacak ya kawan-kawan. Kali ni saya akan sambung promosi celcom pengalaman kedua saya.

Promosi celcom menipu pengalaman kedua saya ni di kira baru juga berlaku pada saya. Jadi kes ni memang masih segar di ingatan. Kali ni, anda akan lihat cara ejen celcom promosi produk dorang. Anda mungkin [...]

Promosi Celcom menipu Part 1

Perkongsian ini bukannya nak marah atau salahkan sesiapa. Ini cuma peringatan dan pemberitahuan bagi promosi celcom banyak menipu dan semakin kurang kacak. Saya pun mula-mula tak nak juga kongsikan tentang promosi celcom banyak menipu ni. Tapi kerana permintaan dari beberapa pengguna yang dah terkena berharap saya dapat kongsikan hal ini. Lelaki kacak mesti bantu kan.

Sebelum tu, saya nak minta maaf [...]

Broadband SKMM celcom sim prepaid (pengalaman pengguna)

Sim prepaid broadband SKMM celcom ni, sedar tak sedar saya dah guna lebih sebulan. Saya beli sim ni tanggal 31 Januari 2012. Saya mula gunakan dan aktifkan sim ni pada 11 atau 12 Februari 2012. Ini di sebabkan ketiadaan broadband dan saya malas nak gunakan telefon saya sebagai broadband.

Jadi sebelum ni saya ada kongsikan command Sim prepaid broadband SKMM celcom, kali [...]

Command Prepaid Broadband SKMM Celcom

Perkongsian prepaid broadband SKMM celcom ni, saya dah kongsikan sebelum ni. Saya ingat malas nak kongsikan lagi tapi masa nak sambung internet, saya terpaksa cari balik cara nak langgan internet SKMM celcom ni. Jadi, saya tulis la dalam note di laptop. Sekali fikir, alang-alang dah dalam laptop, bagus kongsikan. Sekaran ni masuk bulan kedua saya gunakan sim prepaid broadband SKMM celcom ni. Mungkin lain [...]