Keburukan dan akibat main game

Sebelum nak kongsi keburukan dan akibat main game, nak bagitahu sebenarnya perkongsian di kongsi sebab nak redirect bekas perkongsian dulu sebelum berlaku masalah blog tentang akibat game cucu tikam nenek. Oleh kerana saya guna plugin Permalink Finder, jadi mudah saja yang penting ada bau bacang. Saya harap, pembaca yang membaca tajuk akibat game cucu tikam nenek faham kenapa post berlainan.

Kebaikan game

Banyak [...]

Top blog gadget Malaysia dan luar negara

Ramai yang tercari-cari blog gadget Malaysia dan termasuk ke blog ini sebab kategori gadget. Ada juga tersesat cari blog tentang smartphone Malaysia termasuk kat post tip jimat blackberry. Jadi untuk tidak menghampakan, saya kumpulkan top blog gadget Malaysia dan luar negara paling popular. Ada blog yang di senaraikan popular kerana menang World Bloggers Award 2012 yang dianjurkan oleh MSMW2012. Ini undian dari rakyat Malaysia.

Senarai Top [...]

Drama Adam dan Hawa popular

Ada yang tersesat ke blog ni sebab mencari dengan kata kunci Adam dan Hawa popular sebab perkongsian tip blogging blog popular. Tak pernah lagi blog ni berkongsi tentang Adam dan Hawa, tengok pun belum. haha. Jadi supaya tidak berlaku sekali lagi, saya pun nak tengok juga macam mana cerita Adam Hawa yang tengah popular sekarang. Akan di kongsikan serba sedikit tentang drama ni.

Sebalik [...]

10 cara jana pendapatan melalui adf.ly

Perkongsian cara jana pendapatan melalui adf.ly ni sebab ada orang mention kat twitter minta ajar buat duit melalui adf.ly. Saya pun baru jana sikit ja dari adf.ly ni tapi berhenti atas sebab tertentu. Tapi takpa la, orang dah minta ajar, saya akan cuba bagi yang terbaik.

Adf.ly ni url shortener seperti bit.ly, goo.gl dan banyak lagi. Bezanya, kita pendekkan url, kita buat [...]