Layari Internet guna Handphone sebagai Modem berbaloikah?

Ini sebenarnya implikasi pada komen dalam entri pengalaman guna broadband SKMM Celcom. Dalam entri tersebut, ada komen dari bro berkenaan layari internet guna handphone sebagai modem. Memang tertarik dengan cara yang di kongsikan. Tapi berbaloikah guna handphone sebagai modem untuk layari internet?

  Tip guna handphone sebagai modem dari komen

Jadi sebelum tu, Saya akan kongsikan cara yang di gunakan. Seperti biasa akan di [...]

Menjana Pendapatan mudah dengan klik?

Saya terjumpa satu laman macam menarik menjana pendapatan mudah hanya dengan klik iklan. Saya tak pasti betul ka tak, legit atau scam kurang pasti juga tapi saya dapat maklumat dari seorang blogger yang telah berjaya jana pendapatan dari laman tersebut. Konsep yang di guna, Paid to Click atau ringkasannya PTC.

Banyak lagi program jana pendapatan dengan Paid to ni. Paid to review, [...]

Cara menghapus folder Shortcut Virus

Cara menghapus file folder menjadi shortcut lebih terkenal di panggil shortcut virus ni saya dah kongsikan dari blog lama sebelum berlaku masalah. Perkongsian ini saja untuk menghapuskan masalah 404 error. Jadi sambil menyelam minum air.

Untuk pengetahuan semua, cara yang akan dikongsikan ni saya tak tahu masih sesuai atau tidak sekarang ni. Sebab sekarang tiada laptop boleh di bagi contoh atau laptop [...]

Keburukan dan akibat main game

Sebelum nak kongsi keburukan dan akibat main game, nak bagitahu sebenarnya perkongsian di kongsi sebab nak redirect bekas perkongsian dulu sebelum berlaku masalah blog tentang akibat game cucu tikam nenek. Oleh kerana saya guna plugin Permalink Finder, jadi mudah saja yang penting ada bau bacang. Saya harap, pembaca yang membaca tajuk akibat game cucu tikam nenek faham kenapa post berlainan.

Kebaikan game

Banyak [...]