Antara populariti dan pendapatan

Populariti dan Pendapatan online

Perkongsian ni cuma nak betulkan pemikiran ramai orang tentang populariti dan pendapatan, yang memikirkan semakin naik populariti semakin naik pendapatan online. Populariti memang biasa dikaitkan dengan pendapatan terutama kepada blogger, dan hot stuff laman sosial.Tetapi hakikatnya sangat berbeza. Kenapa populariti tak sama dengan pendapatan blog?

Antara pandangan di kaitkan populariti dan pendapatan online

Blog Blog biasanya di lihat dari komen blog, post share di [...]

Income - Jana pendapatan online

Jana pendapatan online di internet Malaysia

Tajuk jana pendapatan online di internet Malaysia tapi bukan nak kongsi cara menjana pendapatan dari internet. Tapi nak bagitahu target saya sekarang ni. Sekarang target saya ingin menjana pendapatan online di internet.

Dulu saya blogging memang ada niat nak menjana pendapatan dari blog tapi bukan target utama. Sekarang ini target utama saya. Banyak sebab saya nak jana pendapatan sekarang ni. Paling utamanya, [...]

kredit to http://bloglistmalaysia.blogspot.com

Top blogger Malaysia yang serius

Dah lama tak berkongsi dalam blog ni. Tangan pun dah keras nak menaip. Banyak sebab juga saya tak aktif ni. Jadi untuk memulakan perkongsian blogging balik, saya nak berkongsi tentang apa yang penting kalau nak jadi top blogger Malaysia.

Pandangan orang untuk jadi top blogger Malaysia

Nak jadi blogger Malaysia itu senang tapi nak jadi top blogger Malaysia tu yang susah. Jadi apa [...]

Blogger otai - Terima kasih

Blogger Otai dan Rakan Blogger Malaysia, Terima Kasih

Post ini sebenarnya nak berterima kasih pada rakan blogger dan blogger otai blog Malaysia. Yang kesemuanya blogger Malaysia. Blogger otai banyak membantu saya dalam blogging tentang wordpress, SEO dan banyak lagi. Walaupun begitu, saya tetap beri penghargaan kepada blogger luar negara yang banyak membantu saya juga.

Terima kasih banyak blogger otai dan rakan blogger (blogger Malaysia), blogger luar negara.

Penulis pun [...]