Churp Churp – Cash Out yang pertama

Saya baru sahaja berjinak-jinak dengan Churp Churp ni. Sebenarnya, akaun churp churp ni milik penulis Naziman. Saya cuma share kempen untuk membantu akibat kesibukan dia dalam berblog. Agak excited sikit lah bila kami dah boleh cash out churp churp.

Jadi di sini saya akan kongsikan kempen churp churp yang kami share dan cara cash out churp churp. Saya harap perkongsian ini dapat membantu anda bagi yang baru pertama kali nak cash out seperti kami.

Harap perkongsian ini boleh menjadi mendorong bagi yang ingin menjana pendapatan online. Menjana pendapatan online tu tidak mustahil. Mungkin cukup-cukup makan. Mungkin lebih dari itu. Yang penting, kena hati-hati. Ada yang legit ada yang scam.

Kempen churp churp yang kami perolehi

Di atas adalah campaign-campaign yang telah saya share. Minta maaf panjang sangat. Ini rumusan;

Cara Cash Out Churp Churp

Susah juga la nak dapatkan klik. Sebab semua orang ingat benda ni spam or virus.

Bila dah dapat Rm 100 dan ke atas, kita boleh cash out kan Churp Churp ni. Pembayaran akan di buat setelah kita klik butang cash out. Cek akan di hantar ke alamat yang kita letakkan semasa mendaftar Churp Churp.

Mungkin kami akan dapat cek dalam akhir bulan april. Memang lama lagi. Oleh itu, sementara menunggu cek tersebut, kami masih lagi share kempen-kempen yanng diberikan oleh churp-churp.

Yang seronoknya, kita tidak perlu mengeluarkan sedikit wang pun semasa membantu Churp Churp share kempen. Apa yang kita perlu hanyalah akaun facebook ataupun twitter. Jadi, bagi yang berminat untuk menjadi Chupers,

DAFTAR DISINI.

Terima kasih kepada pengklik iklan churp churp kami, tanpa anda tak dapat lah cash out. Terima kasih banyak-banyak. Penulis Naziman kata, lepas dia dah siap urusan blog nya ni, dia akan uruskan balik akaun ni. Saya pula tetap akan membantu dia seperti biasa.

Bagi yang tidak tahu dan menganggap kempen yang saya kongsikan adalah spam atau virus, saya harap melalui perkongsian ini anda faham makna kempen yang saya post setiap masa di facebook.

Terima kasih sekali lagi kepada pengklik setia untuk kami. Teruskan setia bersama kami. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv