Broadband SKMM celcom sim prepaid (pengalaman pengguna)

Sim prepaid broadband SKMM celcom ni, sedar tak sedar saya dah guna lebih sebulan. Saya beli sim ni tanggal 31 Januari 2012. Saya mula gunakan dan aktifkan sim ni pada 11 atau 12 Februari 2012. Ini di sebabkan ketiadaan broadband dan saya malas nak gunakan telefon saya sebagai broadband.

Jadi sebelum ni saya ada kongsikan command Sim prepaid broadband SKMM celcom, kali [...]

Tip bila plan BIS Blackberry Tolak Kredit dan Makan Kredit

Sebelum ni ada kongsikan plan BIS Digi makan kredit pengguna yang selalu tolak kredit dan makan kredit pelanggan. Tetapi di perkongsian itu juga, terdapat insan yang pemurah memberikan penyelesaian masalah tersebut. Rahman Sallehin telah memberikan kebenaran cara penyelesaian masalah Blackberry tolak kredit. Thanks bro.

Apa yang di kongsikan hanya dari komen perkongsian plan BIS Digi tolak kredit tu saja. Ada la edit [...]

Cara betulkan screen monitor terbalik di laptop

Cara betulkan screen monitor terbalik di laptop ni saya dah kongsikan sebelum ni tapi terasa nak kongsikan balik sebab teringat pula, ada peristiwa lawak yang berlaku ketika screen monitor terbalik ni.

Selain cara nak betulkan screen monitor terbalik ni, kalau nak kenakan orang pun boleh. hehe. Kita buat kat laptop kawan, nanti biar dia pening tengok laptop kejap. Tapi jangan amalkan ya.

Command Prepaid Broadband SKMM Celcom

Perkongsian prepaid broadband SKMM celcom ni, saya dah kongsikan sebelum ni. Saya ingat malas nak kongsikan lagi tapi masa nak sambung internet, saya terpaksa cari balik cara nak langgan internet SKMM celcom ni. Jadi, saya tulis la dalam note di laptop. Sekali fikir, alang-alang dah dalam laptop, bagus kongsikan. Sekaran ni masuk bulan kedua saya gunakan sim prepaid broadband SKMM celcom ni. Mungkin lain [...]